top of page

TERMS & CONDITIONS

FIRMA

Staysman Live AS Org.nr: 928652289

Adresse for retur: Revent Norway, Travparkveien 30, 4636 Kristiansand. 

Kontaktperson: Marius Juel, Tlf: 48022114 Mail: marius@reventnorway.no

TJENESTER OG PRODUKTER

staysman.no er en salgskanal for merchendise knyttet til artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen. staysman.no selger produkter som t-skjorter, bøker, gensere osv. 

PRISER OG BETALINGSINFORMASJON

Alle varer selges med 25% mva. Betalingsløsningen som brukes er Stripe og Vipps.

Vi sender våre pakker med Posten Norge direkte til din postkasse. Dersom det ikke er plass i postkassen kan et ekstra gebyr komme fra Posten Norge for å levere pakken til nærmeste post-i-butikk/postkontor. 

Sporingsnummer blir sendt på mailen brukt i bestillingen. Følg med i appen til posten for leveringsinformasjon. OBS. Bruk samme mail/tlf i appen som på bestillingen fra nettsiden. 

Vi produserer de fleste varelinjene i nettbutikken etter kjøpet er gjennomført, så noe leveringstid må beregnes i perioder med kampanjer, tilbud eller ved generelt stor pågang av bestillinger. Leveringstiden er normalt 3-5 dager fra bestilling er gjennomført, men i perioder med salg eller lanseringer må det beregnes noen flere dager da vi produserer enkelte varelinjer etter mottatt bestilling. 

LEVERING OG FRAKT
RETUR

Vi dekker kostnader knyttet til retur dersom det er produksjonsfeil ved varen/varene. Ved feil vask av varen eller unormal bruk faller retur rettighetene bort. Dersom det er bestilt feil vare/størrelse betaler kunden selv for returen. Kontakt oss for returskjema/melde inn returen på retur@staysman.no 

Returer sendes til adresse: Revent Norway, Travparkveien 30, 4636 Kristiansand. 

Vi fraskriver oss alt ansvar dersom vilkårene ikke er fulgt. 

ANSVARSFRASKRIVELSE
VILKÅR

Følg anvisning for vask på merkelapp i plagget. Alle produkter med trykk vaskes på vranga og tørkes ikke i tørketrommelen. 

bottom of page